Набор Обновлений Updatepack7r2 Для Windows 7 Sp1 И Server 2008 R2 Sp1
Набор Обновлений Updatepack7r2 Для Windows 7 Sp1 И Server 2008 R2 Sp1

Ga naar de Microsoft-pagina Waarom kan ik me niet aanmelden? Doe dit nogmaals voor de overige twee beveiligingsvragen. Klik op het toe te voegen account en volg de instructies op het scherm. Installeer bureaubladapps maar u kunt geen apps vanaf de Windows Store installeren.

  • Synchroniseer uw instellingen en bestanden op al uw desktops, laptops en telefoons.
  • Als u het wachtwoord van het gebruikersaccount bent vergeten en u een wachtwoordherstelschijf hebt, kunt u het wachtwoord hiermee opnieuw instellen.
  • De pincode voor uw account is ingesteld en deze kunt u gebruiken om u aan te melden.

Als u uw huidig Microsoft-account en u het wilt wijzigen, kunt u de instellingen in Accounts gebruiken om het wachtwoord te wijzigen. Meld u aan bij een beheerdersaccount en controleer vervolgens of de computer met internet is verbonden.

5 1

Voer de volgende stappen uit als er een andere account met administratorrechten op het systeem aanwezig is. Mogelijk hebt u hulp nodig van de eigenaar van de account. Deze methode is alleen van toepassing op lokale accounts. Met een wachtwoordherstelschijf kunt u een Microsoft-accountwachtwoord niet opnieuw instellen. Als u geen schijf voor herstellen van wachtwoord hebt, gaat u naar een van de andere secties in dit document om toegang tot Windows te krijgen.

2 17

Maak een wachtwoordherstelschijf aan voordat u uw wachtwoord bent vergeten en terwijl u toegang heb tot Windows. Hiermee verliest u mogelijk alle gegevens waarvan geen back-up is gemaakt naar een externe locatie. Hiermee verliest u alle gegevens verliezen waarvan geen back-up is gemaakt naar een externe locatie. Raadpleeg Een schijf voor het herstellen van een wachtwoord maken voor meer informatie over het maken van een schijf voor het herstellen van een wachtwoord.

Het aanmeldingsscherm geeft de accounts op de computer weer. Klik op een account in het aanmeldingsscherm om u aan te melden. Als er een verkeerd wachtwoord wordt ingevoerd, verschijnt er een melding dat het wachtwoord incorrect is. Als u beschikt over meerdere modi om contact op te nemen met mensen, zoals e-mail en Twitter, kunt u alle profielen voor iedere contactpersoon in de app Personen koppelen. Alle manieren waarop u met de contactpersoon kunt communiceren, worden weergegeven in het profiel van de app Personen. Kies uit Outlook.com, Exchange, Google, Yahoo! of iCloud. Wanneer u een Microsoft-account in Windows 10 gebruikt, kunt u windll.com/nl/dll/microsoft-corporation/wing32 een aantal dingen doen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.